Kinda bad news? | Journal

Aloha kamoši!
Dnes pre vás nemám nič špeciálne, len článok o tom ako žijem a čo mám nové. Najprv však chcem poďakovať za pekné komentáre k minulému článku. Zvážim vaše tipy a potom vám dám vedieť čo si o tých knihách myslím ja. Najnovšie som dočítala Poučku od Greena (v slovenčine, sorry Mitchie ale k anglickým sa neviem dostať :) a aj keď z nej nie som očarená celkom sa mi páčila.
K článkom, pri reporte z Paríža čakám na fotky od Ennie (teda čakala som), keďže som odvčera doma mám fotoaparát a môžem nafotiť knihy do knižnej haul, takže práve na tieto články sa môžete tešiť najbližšie.
Jednou výraznou novinkou, ktorá momentálne ovplyvňuje môj život je, že som si vyvrtla členok. Prosím, zdržte a komentára aké nešťastné je, že sa mi to stalo práve v lete, len dnes som to počula minimálne 4krát. Tým nechcem byť hnusná len viete, človek si nevyberá :D 

V podstate by som teraz mala mať viac času na písanie a čítanie, avšak blbé je, že doma nemáme WIFI, lebo byť sa o PC s dvoma súrodencami nie je najlepšie. Už teraz ma vyháňa preč brat, ktorý akurát prišiel zo školy.
Na teraz sa preto lúčim a idem rovno písať  články :D Aspoň sa posnažím :)
Jane :*

2015 (Not only) Summer reading list

Aloha ľudkovia, 
dnes mám pre vás možno nezaujímavý článok ale ja verím, že aspoň pár z vás sa inšpiruje a možno vám to pripomenie niečo čo chcete sami prečítať.
Sama sebe odporúčam pozrieť si tento článok pred odchodom do knižnice :D 
Ak je tam niečo čo ste čítali a je to dobré tak mi o tom povedzte v komentároch, prípadne ak je to zlé a nestojí mi to za to... Taktiež mi napíšte, či sa tam nachádza niečo čo by ste si radi prečítali vy.
Zatiaľ čavky, mňauky 


Nedeľné príbehy - Today Was a Fairytale


Ahojte ľudkovia,
dúfam, že žijete dobre :) Ja som momentálne stále nútená sa učiť (našťastie posledné skúšky mám v utorok a stredu). Dnes som si pre vás pripravila príbeh, ktorý má pre mňa väčší citový význam ako tie predošlé. Ak vás zaujíma aký, stačí ak si prečítate záver poviedky, kde som písala tak trochu story behind the scenes. Prejdime teda rovno k útržku, ktorý vás snáď zaujme natoľko aby ste to celé rozklikli a prečítali.


„To hľadáš mňa princezná?“ ozvalo sa za mnou.
„Už nie som futuristka?“ odpovedala som žartovne.
„Ale čoby nie... Tak ako môžem prispieť k záchrane sveta tentoraz?“ opýtal sa.
„Cez záchranu môjho žalúdka. Nájde sa tu pre mňa niečo?“

„Mohol som si myslieť, že tu nie si len tak. Sadaj, niečo zoženiem.“

-- celý príbeh: TU a nezabudnite si pri tom pustiť pieseň Today Was a Fairytale od Taylor Swift, ktorej vďačím za názov.
To bude na dnes odo mňa všetko, radšej mi do komentárov povedzte ako žijete vy :)
(Ešte detail, ak si to prečítate zaujímalo by ma ako by to podľa vás pokračovalo)

To už je naozaj všetko, majte sa krásne,
Jane 

25 Things To Do In Summer 2014 | Journal

Aloha,
asi by som mala zmeniť pozdrav, never mind. Akurát som našla minuloročný zoznam 25 vecí, ktoré chcem urobiť v lete a tak som si povedala, že je škoda, ho len tak zahodiť. Tento nápad vlastne nie je môj ale je od Alfieho, hodím vám sem rovno video.

Toto leto si plánujem urobiť nový zoznam ale kedže som minulé leto nesplnila všetky body zoznamu, ponechám si aj tento a uvidíme, čo sa mi podarí zosmoliť.
V blízkej budúcnosti môžete čakať aj update článok z tohtoročno/letným zoznamom.


Dm Comsmetic Haul | Beauty

Aloha,
pre dnešok som si pre vás prichystala takú menšiu kozmetickú haul. Všetky predmety som nakúpila v Dm-ku. Za kvalitu fotiek sa ospravedlňujem ale mohla som fotiť iba tabletom.



Ako prvé som potrebovala nejaké nové štetce, tieto sú od Essence - ružový je eyeshadow brush (1,39e) a fialový eye blender brush (1,59e), obe majú nádherný dizajn a sú hebké na dotyk. 

Nedeľné príbehy - Svadba



Aloha,
dnes tu máme ďalšiu časť nedeľných príbehov. Tento som písala asi pred 2 rokmi do jednej blogovej súťaže. Je to písané v takom disneyovskom štýle, akým by som dnes už asi nepísala.
Som zvedavá na vaše názory :)





"Prichádza nevesta!" ozývalo sa odvšadiaľ. Zrazu som počula iba zvuk svadobného pochodu a nezrozumiteľný šepot hostí. Kráčala som dlhou uličkou zdobenou bielymi ružami, ktorú lemovali tváre svadobných hostí. Ich tváre ma však nezaujímali. Dnes ma zaujímala len jedna tvár.
-celý príbeh-

What should I do + life update | Journal

Ahojte!
Dlho som rozmýšľala nad tým, akým smerom sa ďalej vydať s týmto blogom. Neprišla som na nič prevratné, v podstate som si iba akoby znova uvedomila niektoré veci. Hlavne to, že ak to s týmto blogom myslím vážne mala by som pridávať pravidelne. Môj najväčší problém spočíva v tom, že som vždy zaneprázdnená a že najlepšie nápady dostávam, keď musím robiť niečo dôležité ako písať seminárky alebo sa učiť na skúšky ako dnes.
Ale kedže neviem čo k tomu viac napísať tak sa asi rovno pustím do life update. Prvou novinkou je, že som si konečne ostrihala vlasy, mám ich teraz tak pár centimetrov pod plecami a som s nimi dosť spokojná. Ešte som sa nefotila, tak vám nehodím fotku. Momentálne mam pred sebou ešte 2 skúšky, celkom dôležité a ťažké a verím, že sa mi podarí ich spraviť. Taktiež ma na konci tohto týždňa čaká jeden super výlet - Paríž, kde idem s Ennie. Budeme tam od piatka do pondelka, teda v tie dni budeme cestovať a potom v sobotu máme konferenciu a v nedeľu máme konečne čas na Paríž v takom turistickom duchu. Okrem toho som strávila pol víkendu u Bailey na chate a boli sme celkom kreatívne. Kebyže nie je tak odporne teplo ako je, tak by to bolo ešte lepšie. Inak ak sa mi podarí spojazdniť tablet (na fotky),  možno napíšem článok "Cosmetic Haul", lebo som dnes kúpila pár vecičiek, ktoré som v podstate nepotrebovala, ale snažím sa presvedčiť samú seba o tom, že áno. Taktiež v júni chystám ďalšiu haul ale trošku z iného súdka a dosť sa na ňu teším - ide o knižnú haul, kedže som objednávala knihy z Martinusu a buxu. Dnes som si vyzdvihla objednávku z Martinusu a ešte som ju neotvorila, čo znamená len jedno, a to to, že hneď po dopísaní tohto článku sa vrhnem do otvárania. Keďže ma už nenapadá nič "také" čo by som vám zdelila, pre dnešok končím a skúsim si do konceptov napísať viacero článkov, ktoré by som mohla zverejniť potom, keď nebudem mať zase čas.
Love you all lots...
Jane